Diumenge, 9 maig 2021

Els Tirallongues de Manresa apunten a la clàssica de 8

|

- Publicitat -

La Diada de la colla se celebra aquest diumenge a la plaça del Sant Crist de Manresa a partir de les 12h acompanyats pels Castellers de l’Alt Maresme i Castellers de Caldes

Josep Torreño

El 2017 està sent pletòric pels Tirallongues de Manresa. El passat agost va arribar el primer dels quatre 4de8 descarregats del seu historial, una fita que tenien pendent des de que el 1998 li fessin la primera aleta. Aquest diumenge, amb motiu de la seva diada, no es conformaran en repetir la gesta i atacaran per primera vegada el 3de8. Els manresans apunten a la primera clàssica de 8 que significaria la seva millor actuació a les portes del 25è aniversari de la fundació de la colla.

A l’assaig, les proves del 3de7 net o damunt la pinya fins el pis de quints estan satisfent a la tècnica que encapçala Gisela Racero. La cap de colla reconeix que no tenien pensat que l’estructura arribés tan d’hora “perquè en realitat els objectius de temporada ja els haviem aconseguit” però ara, afegeix “està passant allò tant bonic, que la colla tira més del carro que la pròpia tècnica. Ens ha arribat i nosaltres no ens negarem pas a portar-lo a plaça si està bé”. Abans però, voldran revalidar els seus dos millors castells, el 4de8 i el 2de7.

Els Tirallongues actuaran també dissabte amb motiu de la vigília, on volen recuperar el 5de7 amb l’agulla, un castell molt valorat per aquesta formació però que enguany no ha tingut protagonisme.
Ja en diumenge, estaran acompanyats pels Castellers de l’Alt Maresme i els Castellers de Caldes, totes dues formacions amb previsió d’ajuntar els dos castells bàsics de 7.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.