Dimecres, 1 desembre 2021

Els Nens del Vendrell volen seguir fent història a Llorenç del Penedès

|

- Publicitat -
08.08.2014
Josep Torreño

[dropcap]L[/dropcap]a Festa Major de Llorenç viurà diumenge una de les actuacions més importants del cap de setmana, amb possible previsió de castells de 9 pisos per la Colla Jove Xiquets de Tarragona i Colla Joves Xiquets de Valls i la revàlida de Santa Anna dels Nens del Vendrell on podrien aspirar a la millor actuació de la seva història.

La Colla Jove de Tarragona segueix el camí de Sant Magí

Publicitat

A pocs dies de la cita de Sant Magí, la Jove de Tarragona podria encarar la diada de Llorenç del Penedès amb més tranquil·litat que en els darrers compromisos, on han protagonitzat les seves actuacions com a mínim amb els dos castells de 9 bàsics. Això fa que altres construccions de la gamma alta de 8 no tinguin tantes oportunitats a plaça, i és per això que es podrien plantejar una diada d’aquest nivell. El 5de8, el 2de8 amb folre i el 3de8 amb l’agulla serien aquestes construccions, sense descartar el 3de9 amb folre depenent del gruix de camises que desplacin.

Compromís de la Joves després de l’ensopegada amb el 2de9fm

Encara amb el regust amarg dels dos atacs sobre el 2de9 amb folre i manilles del passat dimecres a la Firagost, la Joves es presentarà a Llorenç amb la intenció de refer-se anímicament. Tot i així no afluixaran amb els castells de 9 i podrien repetir el 4de9 amb folre que sí van completar a la plaça del Blat. El 5de8 i el 2de8 amb folre podrien ser les altres construccions dels de Tomàs Gormaz, sense descartar el 3de9 amb folre ni el pilar de qualitat, de 6 o de 7 amb folre, tenint en compte el canvi que han introduït al quart pis.

Els Nens del Vendrell buscaran la millor actuació de la seva història

Sumen castells de 8 a cada actuació important i la millor actuació de la seva història és a les seves mans. Després de completar la tripleta de 8 per Santa Anna i el pilar de 6 a Sant Vicenç de Calders, visitaran una de les places més emblemàtiques per la colla. No en va molts dels components dels Nens, inclosa la seva cap de colla Maria Cunillera, són veins de Llorenç.
La temporada passada ja van portar els castells de la tripleta de 8, però no van tenir sort amb el 3de8 (que van desmuntar) ni la torre de 8 amb folre, només carregada. Els grans resultats i arribant més en forma que mai, podrien ajuntar els tres castells de 8 i posar-hi la cirereta del pilar de 6. De descarregar-se, seria la millor actuació dels seus 88 anys d’història i, com a conseqüència, suposaria l’entrada gairebé assegurada al diumenge de Concurs de Castells de Tarragona amb permís de les matemàtiques.

No cal oblidar la primera cita castellera a la Festa Major de Llorenç amb els seus convilatans aixecant castells de sis i que en parlem en aquest article.

Diada de Festa Major de Llorenç del Penedès 2013

Colla Jove Xiquets de Tarragona 5de8, 4de8a, 3de9f
Colla Joves Xiquets de Valls 3de9f, 5de8, 7de8
Nens del Vendrell 2de8f(c), 3de8(id), 4de8, 7de7

2014-07-26 15.17.18-1

 

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.