Els Minyons tornen a l’activitat amb un viatge per terres basques

0

El retorn de les vacances dels Minyons de Terrassa l’encaren amb un cap de setmana per terres basques amb una agenda farcida d’actuacions que els portarà a visitar fins a tres festes diferents. La primera d’aquestes serà a la Semana Grande de Donosti, on demà a la tarda participaran en una cercavila pel casc antic i l’actuació posterior al Muelle. L’endemà seràn a Larrabetzu, també per la tarda, i dilluns tancaran la darrera actuació a Azkoita, on clouran amb un “Trikipoteo”, la típica volta pels establiments locals acompanyats dels “Trikolaris”.

D’aquesta manera encetaran el compte enrere per tancar un mes d’agost que implica el seu retorn a la diada de Sant Fèlix. El primer assaig el celebraran dimecres 19 d’agost amb una proposta singular, ja que el duran a terme a les piscines de Vallparadís i un cop finalitzi, podran remullar-se amb una banyada nocturna.

Per arribar a màxims a la diada de la festa major de Vilafranca els malves actuaran a Igualada i Sitges, el 23 i 29 d’agost respectivament, a més d’un calendari d’assajos especials.

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom