Dilluns, 25 octubre 2021

Els Minyons de Terrassa faran d’ambaixadors catalans a Singapur per atraure el turisme asiàtic

ACN

|

- Publicitat -

Àsia és un dels mercats emissors de turisme més importants del món i amb un poder adquisitiu més alt

La Generalitat de Catalunya, a través de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), organitza a partir del pròxim dimarts una setmana catalana a Singapur coincidint amb la celebració de la fira professional de turisme més important del continent asiàtic: la ITB Asia (del 19 al 21 d’octubre). La iniciativa té per objectiu posicionar Catalunya com a destí turístic per al mercat asiàtic i comptarà amb dos ambaixadors d’excepció, el xef Nandu Jubany i la colla castellera Minyons de Terrassa, que aproparan als potencials turistes dos dels tret identitaris més importants de la cultura catalana, com són la gastronomia i el fet casteller. “Hem fer la descoberta del nostre país a l’Àsia, que és el lloc que porta més turistes arreu del món i també volem que arribin aquí”, ha dit el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. A Catalunya, dels 18 milions de turistes estrangers que es reben cada any, un milió prové d’aquesta zona del planeta.

L’any 2012, l’Agència Catalana de Turisme va obrir una oficina de promoció turística a Singapur que, juntament amb l’oficina que es va obrir a la Xina el 2005, cobreixen tota la zona d’Àsia-Pacífic. Ara, l’objectiu de l’expedició prevista per a la pròxima setmana és millorar el posicionament de la destinació catalana entre les preferències europees dels turistes d’un mercat amb un gran potencial, amb turistes d’alt poder adquisitiu i amb estades superiors a la mitjana.

Un dels atractius a promoure és el fet casteller, símbol de la cultura catalana i Patrimoni Cultural Immaterial declarat per la UNESCO. Singapur veurà per primera vegada castells gràcies a la participació de 226 membres de la colla dels Minyons de Terrassa, que aixecaran construccions a diferents emplaçaments simbòlics de Singapur.

En total els Minyons faran cinc actuacions, una al centre financer de la ciutat, dues a l’Illa de Sentosa, una quarta a l’espai firal de l’ITB Asia i també davant l’emblemàtic Marina Bay. A banda de les actuacions, els Minyons també faran dos tallers castellers a dues escoles de la ciutat, per apropar el fet casteller i els seus valors als més petits.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.