Els Minyons i els Capgrossos volen anar d’estrenes a Girona

Sant Narcís, la gran diada del nord, serà l’altre gran punt d’interès del cap de setmana. Aquest diumenge a partir de les 11.30h torna la cita gironina després que s’acabés suspenent la temporada passada a causa de la pluja. Allà, els Marrecs de Salt voldran revalidar la millor actuació del curs, mentre que els Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró podrien superar les seves.

Els de Terrassa apostaran pel 2de9 i el pilar de 8 emmanillats, els seus millors registres de l’any, que volen superar a poques setmanes de finaltzar la temporada. Per començar, la plaça del Vi podria veure el 5de9f malva, castell que no porten a plaça des de que el van coronar per darrera vegada el juliol del 2017. La colla també prepara l’assalt al 3de10 amb folre i manilles, que no descarten per diumenge en funció de l’assaig d’aquesta nit i les camises que arrosseguin. Als assajos han col·locat el pis de quints però volen reforçar les proves abans de portar-lo a plaça. En cartera també tindran el 3de9f i el 9de8.

 

Els Capgrossos de Mataró, en bona forma en aquest darrer tram, enllesteixen el 4de8 amb l’agulla, que fa tres anys que no proven. L’acompanyarien amb el 3 i el 4de9 folrats que ja van ajuntar al Mercadal de Reus a principis de mes. Si tot va rodat, s’acomiadarien amb el pilar de 7 amb folre.

Per últim, els amfitrions Marrecs de Salt aspiren a repetir el 2de8f i els dos bàsics de 8, una tripleta, el seu millor registre de l’any, que no completen junts des del passat juliol a la festa major de Vic. Una baixa destacada del tronc els impedirà anar més enllà, així que descarten tornar a provar el 5de8 que van coronar a l’estiu, o revalidar el millor castell de la seva trajectòria, el 3de9f que havien aconseguit en les dues anteriors temporades.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here