Diumenge, 16 Juny 2019

Els Falcons de Vilafranca volen tancar la temporada amb l’escala d’onze

La diada dels Falcons de Vilafranca posarà el punt final dels actes del 56 aniversari 

Com ja és tradició a Vilafranca, el pont de desembre té protagonisme falconer. Després de celebrar diversos actes lúdics amb motiu del seu 56è aniversari, demà dimarts 8 de desembre al migdia serà el torn per l’actuació dels falcons i exfalconers per tancar la temporada.

   

L’escala d’11, la més alta assolida, serà l’objectiu més destacat. Enguany ja l’han descarregat en dues ocasions, totes dues durant la Festa Major, a finals d’agost, i amb la de demà podrien comptar amb la tercera del curs, que suposaria un rècord en una mateixa temporada. Una escala que s’ha plantejat aixecar de 12 pisos (mai s’ha intentat) però que han descartat perquè li ha mancat alguns assajos més i ara per ara no li veien les garanties suficients per descarregar.

Dues pires 6×5 simultànies, la piràmide drets de 5, el ventall de 4 i el pilar de 5 aixecat per sota seran entre d’altres, les figures que han enllestit per dimarts tant bon punt arribi la cercavila al lloc de l’actuació en solitari, al teatre del Casal de Vilafranca (Rambla Nostra Senyora).

 

 

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Columna

Opinió