Els Castellers de Vilafranca estrenen la torre de 8 folrada i el pilar de 6

Els Castellers de Vilafranca han celebrat aquest migdia l’inici de temporada a Cal Figarot amb l’estrena de diverses construccions, la més destacada la d’una torre de 8 amb folre que han descarregat en segona ronda.

Un solvent 3de8 dels de Vilafranca ha estat el primer castell que s’ha vist aquest migdia a Cal Figarot en la diada d’inici de la temporada dels verds. S’ha mostrat millorat del que van protagonitzar diumenge passat a Igualada i fins i tot no es descarta que el proper diumenge ja l’encarin amb un pis més en el marc del Dia del Graller a Vilafranca.

En segona ronda ha arribat la primera estrena del dia, la d’una torre de 8 amb folre un pèl bellugadissa però controlada en tot moment. És la primera de l’any -també el primer folre- i s’avança 15 dies respecte l’any passat (a càrrec dels Minyons de Terrassa). Per completar l’actuació els vilafranquins han despatxat amb comoditat el 3de7 aixecat per sota i el 4de8 en la seva versió més lleugera. Tampoc han tingut dificultats per estrenar el pilar de 6, també el primer que es veu enguany a plaça. Una plàcida actuació d’uns verds que ja sumen 5 castells de 8 en una setmana i amb la possibilitat d’estrenar un 3de9 amb folre que a l’acabar l’actuació han provat fins el pis de dosos.

 

Per la seva banda els Matossers de Molins de Rei han realitzat el primer doblet de castells bàsics de 7 de l’any, amb el 3de7, que ja van apuntar-se la setmana passada a Sitges, i un 4de7 que ha arribat al segon intent, després de desmuntar-lo prèviament amb dosos col·locats. Han tancat l’actuació amb el 3de6 amb l’agulla.

4de7 dels Matossers de Molins de Rei

I castells de 6 són el que han presentat els Xiquets del Serrallo en la seva primera actuació del curs amb uns 3de6, 4de6 i 2de6 sense dificultats.
La diada s’ha obert amb els pilars de 4 simultanis de les 3 colles en senyal de dol pel casteller de Gavà mort al Serrallo fa unes setmanes a causa d’un accident.

Vídeo torre de 8 amb folre dels Castellers de Vilafranca

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here