Els Castellers de Vilafranca actuaran a Califòrnia del 8 al 12 d’octubre

Nou viatge internacional dels Castellers de Vilafranca, que en aquesta ocasió els portarà a Califòrnia per actuar a la primera San Francisco Catalan Week, una setmana catalana organitzada conjuntament amb el Casal Català Bay Area i del Nord de Califòrnia, i permetrà que, per primera vegada, s’aixequin castells a la Costa Oest dels Estats Units.

L’expedició, formada per 184 membres de la colla, també realitzarà exhibicions en altres indrets, com a les Bodegas Marimar Estate que la Família Torres, de reconeguda tradició vinícola al Penedès, té als Estats Units. També duran a terme actuacions en diverses universitats californianes, com a Berkeley, al Golden Gate, a Silicon Valley, per actuar a la seu de Google davant la presència de centenars de treballadors d’aquest gegant d’internet o en el transcurs d’un partit de bàsquet amistós dels Warriors. D’aquesta manera, els vilafranquins volen promocionar el fet casteller, la cultura catalana i Catalunya, en un viatge que realitzaran del 7 al 14 d’octubre.

Aquest viatge se suma als que la colla ha fet en els darrers anys fora d’Europa, després de les expedicions a Santiago de Xile (2008), Valparaíso (2010), Mumbai (2011), Nova York (2012) i Xangai (2015).

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here