Dilluns, 21 Octubre 2019

Els Castellers de Lleida presenten els actes de la seva festa major

Documentals, tallers de castells, música, un concurs de Mr. Hipster i com no, castells. Aquests seran els actes de la festa major dels Castellers de Lleida que celebraran de l’11 al 14 de juny, amb motiu del 20è aniversari de la colla. 

Josep Torreño

   

El dijous 11 de juny projectaran al seu local el documental ‘Nosaltres, els Xiquets de Valls’ i l’endemà al vespre hi haurà un taller obert a tothom on s’ensenyarà com s’assagen els castells, amb la possibilitat de participar a un taller pràctic.

Un dels actes centrals d’aquesta festa major serà l’actuació on els Castellers de Lleida preveuen alçar el primer castell de 8 de la temporada, convidant a dues colles de gamma extra com els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Sants.

Després dels castells es donarà pas a la part més lúdica, amb un concurs que servirà per escollir ni més ni menys que a Mr. Hippster de Lleida, i a continuació els grups Morena Tradipatxanga, les Absentes i Rumba sin Rumbo posaran la nota musical.

Ja en diumenge a partir de les 12h, un vermut casteller amb animació infantil inclosa posarà el punt i final a les festes de la colla del Segrià. Tots els actes seran gratuïts i oberts a tothom, siguin o no de la colla.

castellers de lleida

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu