Dimarts, 22 Octubre 2019

Els Castellers de Barcelona podrien atacar la tripleta més matinera

Diada d’aniversari dels Castellers de Barcelona
Barcelona, Plaça de Sant Jaume a les 12h
Minyons de Terrassa, Castellers de Sabadell i Castellers de Barcelona

BARCELONA

   

Castellers de Barcelona | Els amfitrions de la diada volen fer un pas més al seu exitós inici de temporada. Ja han completat castells com el 3de9 amb folre o el 5de8, a més del 4de8 amb l’agulla coronat a Berga. Els de Jaume Montolio tornaran a atacar els castells de 9 i aquesta vegada per partida doble. En l’assaig d’aquesta nit volen encarar la tripleta més matinera de la seva història, i això passarà per enllestir el 3de9 i el 4de9 amb folre i el 5de8 o bé el 4de8 amb l’agulla.

MINYONS

Minyons de Terrassa | El tercer doblet de castells de 9 podria tenir la plaça Sant Jaume d’escenari. Els Minyons segueixen amb pas ferm el guió marcat per la tècnica i a Barcelona voldran repetir tant el 3 com el 4de9 amb folre. El tercer castell dependrà de l’assaig d’aquesta nit, on assajaran també castells de gamma extra. La possibilitat d’acompanyar els seus castells de 9 estarà en una construcció amb agulla o el 5de8 o el 9de8.

sabadell

Castellers de Sabadell | Marcats per les caigudes que han patit amb l’estructura de torre, els de Sabadell podrien refer-se diumenge amb una actuació que, a banda dels dos castells de 8 bàsics, podria servir per estrenar el primer 7de8 de l’any. Un compromís que els ha d’esperonar i encarar un estiu ambiciós.

Diada d’aniversari dels Castellers de Barcelona 2014
Castellers de Barcelona 3de9f, 5de8, 2de8f, pde6
Minyons de Terrassa 2de8f, 3de9f, 5de8, pde6
Castellers de Sabadell 3de8,4de8,7de8 

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu