Dimecres, 23 Octubre 2019

Els Castellers de Barcelona ja tenen nou cap de colla i president

Jordi Planas és el nou cap de colla dels Castellers de Barcelona i Ramon Gil el nou president. La formació vermella ha celebrat aquest divendres a la nit l’assemblea general ordinària i la candidatura ha obtingut el suport de la majoria de castellers associats.
El nou cap de colla, Jordi Planas, té 22 anys i en fa 8 que pertany a la colla, on ha estat cap de pinyes en les dues darreres temporades. Entre els objectius que s’ha proposat la tècnica que encapçala és tenir una temporada amb zero caigudes i rotar castellers al tronc per anticipar-se a les possibles baixes.
 
Pel que fa als castells, es vol consolidar el 2de8 amb folre i pensar en descarregar els castells de 9 amb regularitat. Planas ha dit a elmoncasteller que durant el seu mandat, que serà de dos anys, “la idea central de la candidatura és que aconseguim constància (en assistència a assajos i que es tradueixi en resultats) i confiança, en la tècnica i en la colla, per creure’ns capaços del potencial que tenim”.
 
La nova tècnica debutarà el proper 11 de febrer en la diada de Santa Eulàlia,  amb la possible estrena del primer castell de 8 de l’any, tot i que segons Planas, “estem acabant de veure quines baixes tenim, si surt sí, però no és res que ens tregui la son”. Per aquest compromís els Castellers de Barcelona realitzaran el primer assaig de l’any el proper dijous 1 de febrer.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu