Dimecres, 20 octubre 2021

Els Castellers de Badalona, sense local per assajar

|

- Publicitat -

Els Castellers de Badalona s’han dirigit a l’Ajuntament de Badalona amb un comunicat que es busqui una solució al problema del local d’assaig, Can Peixau. El contracte de cessió d’aquest espai, on els micacos assagen des del 2011, va finalitzar el passat novembre i la colla va rebre una notificació per part dels propietaris indicant-los que l’havien d’abandonar-lo en un termini de tres mesos.

A punt de complir-se aquest termini, la colla explica que ràpidament van contactar amb l’Ajuntament per tal de buscar solucions, temporals o difinitives, però fins el moment no han rebut cap proposta ni solució per part del consistori.
Tot i que des de Can Peixau han donat unes setmanes més de marge per realitzar el trasllat, la colla castellera no sap a hores d’ara on durà a terme els seus assajos, ni on depositar les seves coses.

Els micacos mai han comptat amb un local propi en els seus 20 anys d’història i anteriorment ja va viure aquesta situació, quan a finals del 2010 el propietari del que va ser el seu local durant uns anys també va notificar-los que havien de marxar.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.