Dimecres, 23 Octubre 2019

Els borinots volen repetir els castells de 9 a Plaça d’Osca

Diada d’estiu dels Castellers de Sants
Dissabte 11 de juliol, Plaça d’Osca a les 18h
Amb Castellers de Sants, Capgrossos de Mataró i Castellers d’Esplugues

Castellers de Sants | Una setmana després de la seva exhibició a Tarragona, els borinots podrien tancar el seu primer tram de temporada repetint els mateixos castells. És a dir, el 3 i el 4de9 amb folre i el 4de8 amb l’agulla. Podrien acomiadar-se amb el pilar de 6 que només van poder coronar al Pla de la Seu o fins i tot, pujar-lo un pis més.

   

Capgrossos de Mataró | Els de Mataró volen repetir una diada sense ensurts a dues setmanes de Les Santes. La intenció podria passar per encarar la clàssica de 8 i acabar amb el pilar de 6. No serà l’única cita del cap de setmana ja que l’endemà actuaran a Premià de Mar. Allà podrien tornar a encarar la torre de 8 amb folre, que des de l’ensopegada a Gràcia no han tornat a portar a plaça. En l’assaig d’ahir la van descarregar sencera.

Castellers d’Esplugues | També visitaran Sants amb deures pendents, com el de completar el 4de8 que només van carregar a mitjans de juny i que en la passada diada del Baix Llobregat va quedar en intent desmuntat. Seria el segon de l’any juntament amb el que van protagonitzar al Poble Sec ara fa dos mesos. El 3de7 per sota seria l’altre objectiu destacat dels d’Esplugues.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu