Divendres, 18 Octubre 2019

El XXVI Concurs de Castells presenta la imatge del cartell i la samarreta

Tant el cartell com la samarreta l’ha escollit un jurat format per professionals del disseny gràfic i especialistes del món casteller

Canvi de gir en la imatge del Concurs de Castells, que s’ha presentat aquest matí a Tarragona. La seva autora és Iztiar Solla, una dissenyadora basca resident a Catalunya. En el cartell s’hi veu un castell fet amb unes pedres, res a veure amb la línia que seguia la imatge de les dues darreres edicions. Segons Solla, la idea li va sorgir caminant per la muntanya: “Em va agradar la idea de comparar les fites que fa la gent amb pedres pels camins amb els castells. Tots dos elements es fan amb la collaboració de tothom…”. La seva proposta ha estat l’escollida entre les 27 samarretes presentades en un concurs públic.

D’altra banda la samarreta és obra de Pere Rosell, guanyador entre les 24 propostes presentades. Segons l’autor vol transmetre les sensacions i sentiments del món casteller mitjançant expressions, onomatopeies i elements visuals característics del món casteller. Rosell ha destacat que “està pensada per a tots els públics, no només per la gent entesa del món casteller” La samarreta formarà part dels productes oficials de la marca ‘Castells. Colles Castelleres de Catalunya’.

   

Itziar Solla, autora de la imatge del cartell i Pere Rosell, autor de la samarreta de la XVI edició del Concurs de Castells (foto: @concurscastells)

 

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu