Dimarts, 28 Gener 2020

El renovat Quarts de 9 del Canal 33 inicia la temporada el 27 de juny

17.06.2014
A l’espai casteller se li sumaran altres manifestacions de la cultura popular

[dropcap]L[/dropcap]’espai casteller del canal33 ‘Quarts de 9’ comença una nova temporada el proper divendres 27 de juny a partir de les 23.05 de la nit. Durant mitja hora repassarà l’actualitat castellera i sobretot les diades més importants del cap de setmana, explicades des del punt de vista dels seus protagonistes.

   

Per la seva banda el canal 324 oferirà una peça als informatius amb la crònica castellera i també s’oferiran sis de les diades més importants del calendari, en fals directe, poques hores després de celebrar-se. La novetat més destacada del programa, a banda del dia d’emissió i el seu horari, és la inclusió d’altres celebracions de la cultura popular del país, que també tindran cabuda en el programa casteller.

L’equip del programa el forma Elisabet Carnicé i Biel Duran a la presentació, dirigit per Joan Casas. Raquel Sans continua al programa a la redacció i al capdavant de les retransmissions castelleres. El Quarts de 9 compta també amb la col·laboració de la productora Lavínia New Media.

quarts de 9

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

«Les colles han d’apostar més per la psicologia als castells»

0
Entrevista a la castellera i psicòloga Maria Alvarado