El proper 21 de març s’inaugura l’exposició de fotografies del viatge dels Capgrossos a la Índia

11.03.2015
Josep Torreño
L’exposició de Kris Ubach s’inaugura el proper 21 de març

_MG_5683[1]

El viatge dels Capgrossos de Mataró a la Índia s’ha immortalitzat en les fotografies de Kris Ubach, que va acompanyar la colla del maresme fins a aquell país asiàtic durant el passat agost. Ara, a partir del 21 de març quedaran exposades en una selecció de 28 instantànies que recordaran el pas dels de Mataró actuant al costat dels Govindes, els castellers indis.

 

Per a fer possible aquest treball, la colla va engegar un Verkami que va recaptar més de 7.000 euros entre 170 mecenes perquè Ubach, fotògrafa professional i experta en reportatges de viatges acompanyés als mataronins.
L’acte d’inauguració de l’exposició ‘Capgrossos de Mataró-Gokulashtami’ es farà en dos actes, primer a les 18.30h per rebre els mecenes del Verkami i als membres de la Colla i amics, posteriorment, s’obrirà per la resta del públic a les 19.30h. Constarà d’un parlament i presentació a càrrec de l’autora de les fotografies, Kris Ubach i s’entregarà als mecenes del Verkami el catàleg de les fotografies dissenyat per Axel Monforte, membre dels Capgrossos. A més, pels més petits hi haurà un joc que els acostarà a l’exposició.

L’exposició l’acull fins el 9 de maig l’Ateneu Fundació Iluro, situat al carrer de la Riera número 92 de la capital del maresme.

Captura de pantalla 2015-03-11 a les 09.22.36

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here