Dimecres, 18 Setembre 2019

El projecte “Fem pinya amb els joves” dels Saballuts estrenarà un documental audiovisual

La primera edició del “Fem pinya amb els joves”, l’iniciativa de caire socioeducatiu i de promoció del fet casteller destinat als joves i impulsada des dels Castellers de Sabadell, culmina la seva primera edició amb l’estrena d’un documental audiovisual.

El treball narra en primera persona l’aventura viscuda durant el projecte partint d’un ordre cronològic, pel que fa a les sessions i al calendari d’aquest. Les veus en off condueixen el documental acompanyades d’imatges de les diferents entrevistes i de les sessions realitzades. L’objectiu és explicar la situació actual de molts joves de la ciutat de Sabadell des de un punt de vista social i educatiu i l’impacte que ha tingut el projecte en ells en relació als valors i competències assolides que proporciona el món casteller. Fent referència a la pertinença del projecte dels Castellers de Sabadell amb l’ajuntament de Sabadell, dins el marc dels pressupostos participatius Construint Ciutat 2019, també es dóna importància a la tasca dels col·laboradors que han participat en aquesta experiència.

   

Les primeres projeccions es faran als Cinemes Imperial de Sabadell els dies 18 i 19 de febrer, a les 09.00, 09.30, 11.00 i 11.30 hores, i estarà destinada als centres educatius de la ciutat. L’entrada és gratuïta i per accedir-hi els centres han de reservar les localitats en aquest enllaç fins el pròxim 15 de febrer. Es preveu l’assistència de 175 persones, el nombre màxim de localitats que disposa la sala de cinema, entre usuaris dels 5 espais joves, membres de l’entitat dels Saballuts i personal dels diferents departaments implicats de l’Ajuntament de Sabadell.

D’altra banda, l’estrena oficial es durà a terme el dilluns 25 de febrer a les 6 de la tarda al mateix cinema, oberta a tota la ciutat, als professionals que hi han pres part i al públic general. La reserva de localitats es poden fer a través de l’adreça de correu info.projectes@saballuts.cat, o trucant al 618.837.469.

Podeu veure el tràiler del documental clicant aquí. 

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas