Divendres, 7 maig 2021

El 2de9fm i el 9de8, possibles objectius de la Colla Vella

|

- Publicitat -

[quote_right]Els de Manel Urbano volen superar la diada de Sant Joan de l’any passat on el 2de9fm els va quedar en carregat[/quote_right]

Millor castell de la Colla Vella a la diada de Sant Joan:
5de9f carregat, any 1999

Les 3 millors actuacions a Sant Joan de la Colla Vella:

1- 3de9f, 2de9fm(c), 4de9f | any 2014
2- 3de9f, 4de9f, 4de8p, pde7f | any 2008
3- 3de9f, 4de9f, 5de8, pde7f | any 1999

La Colla Vella dels Xiquets de Valls arriba a la cita en bona forma i a punt per tornar a emmanillar la plaça del Blat per segon Sant Joan consecutiu. Les bones sensacions que transmeten els seus castells mostren a una colla forta i capaç d’assolir els seus objectius principals de demà. Tot i que l’any passat van arribar més forts en quantitat ja que van oferir més construccions de la gamma alta de 8 i amb més  rodatge de castells de 9.

Tot i així sembla que el primer tram de l’any s’ha encarat per assolir el 2de9 amb folre i manilles, la construcció protagonista de la seva festa major. Per això han treballat el 2de8 amb folre ben aviat que han completat en tres ocasions, mentre que a l’assaig les proves de manilles també han donat bons resultats.

Enguany hi arriben amb només un castell de 9 pisos, el 3de9f que van dur a la Selva del Camp. La creu és el 4de9 amb folre que van desmuntar en dues ocasions a l’Arboç. Pel que fa a les seves altres construccions destacades, el 5de8 i el 4de8 amb el pilar i el pilar de 6 mostren uns números molt similars respecte el 2014.

Sant Joan

Per avui a la nit de Completes no s’ha assegurat cap castell de 9 que l’any passat sí que van portar i, segons paraules del seu cap de colla Manel Urbano, podrien dedicar-se als castells de 8 i de la gamma alta de 8, com va dir al programa 3 Rondes el passat diumenge.

Demà els vallencs apostaran amb total seguretat pel 3de9 amb folre i el 2de9 amb folre i manilles, mentre que en tercera ronda podrien decantar-se pel 9de8, que enguany només han portat a plaça els Minyons en una ocasió. Per acabar s’acomiadarien estrenant el pilar de 7 amb folre.

vella

 

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.