Doble ració de castells en directe a La Xarxa

0

Dissabte s’emetrà la II Diada d’Homenatge a Jan Julivert des del Vendrell i l’endemà la de la festa major de Terrassa

El primer cap de setmana de juliol arrenca fort i La Xarxa de Comunicació Local dobla l’aposta amb dues retransmissions en directe. Aquest dissabte s’oferirà la diada d’Homenatge a Jan Julivert, amb motiu dels 90 anys dels Nens del Vendrell, amb l’actuació de la Colla Joves Xiquets de Valls, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i, per primera vegada a la capital del Baix Penedès, els Castellers de Vilafranca, a més dels amfitrions Nens del Vendrell.

En aquesta ocasió la diada vendrellenca comptarà amb un equip especial produït per RTV El Vendrell i Penedès TV, format per Gemma Armela a la presentació, amb els comentaris de Carles Cortés i Pep Ribes, i amb Ernest Gili i Pere Sallent a peu de plaça.
L’endemà diumenge a Terrassa, ja amb l’equip habitual de les diades castelleres a la televisió, serà torn per la diada de la festa major de Terrassa,  amb les dues colles locals, els Minyons i els Castellers de Terrassa, i la Colla Joves Xiquets de Valls.
Totes dues jornades també es podran seguir al canal 159 de La Xarxa a la plataforma Movistar+.

Terrassa, també a les ràdios locals

Pel que fa a les ràdios locals, Pep Ribes serà l’encarregat de narrar aquest diumenge els castells de la festa major de Terrassa, amb Ernest Gili a peu de plaça i Josep Torreño com a comentarista convidat.

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom