Dilluns, 23 Setembre 2019

Descarregar el primer castell de 9, objectiu dels Xicots

JOSEP TORREÑO

Enguany els Xicots han tombat els seus deutes pendents; coronant l’anhelat 3de9f, que demà buscaran descarregar per primer cop, a més de completar el primer 5de8 i els primers pilars de 6 del seu historial

I a manca de l’assaig d’aquesta nit ara per ara el seu únic dubte és escollir el castell de sortida, que estarà entre la torre de 8 o el 3de9 folrats. Si obren amb el castell de 9 a continuació encararien el 5de8 en segona ronda i deixar la torre en tercer lloc. Però la seva actuació no acabaria aquí, perquè si els resultats acompanyen podrien encarar el seu primer intent de pilar de 7 amb folre. Ambició màxima per anar tancant la que ja és la millor temporada dels Xicots, que com apunta la seva cap de colla, Aina Mallol, tenen moltes ganes d’ensenyar tota la feina que han fet aquest 2015 “però sobretot serà una diada per gaudir dels castells”.

   

Per part dels Xiquets de Reus la intenció passarà per una actuació que no estarà clara fins a darrera hora. L’actuació més provable serà apostar pel 5de8 i els dos castells bàsics de 8, tot i que no descarten el 3de9 amb folre si aconsegueixen reunir un bon grapat de camises. Els de Reus tenen ganes de treure’s l’espineta del passat cap de setmana on el 3de9f va quedar en intent desmuntat per partida doble.

Per la seva banda els Castellers de Lleida podrien tenir en el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla els seus millors castells. La temporada dels de Lleida ha anat de més a menys i les lesions han marcat el darrer tram del curs.

La diada es podrà seguir en directe per Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca i es podrà veure en streaming a festadirecte.cat.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas