Cinc castells de 8 a la diada d’estiu de la Jove de Barcelona

0
329

La Jove de Barcelona s’ha apuntat la segona millor actuació del seu historial

Josep Torreño | Barcelona

Els Minyons de Terrassa han completat la torre de 8 amb folre com a millor construcció de la diada, que han encarat en primera ronda. L’han treballat puntualment a terços i quarts però amb comoditat. La caiguda del 4de9 amb folre de fa 15 dies a Barcelona i algunes baixes els han obligat a fer canvis en tots els seus castells però sense massa repercusió. En segon lloc han completat el 3de8 i han tancat les rondes amb el 4de8, tots dos amb facilitat. A la ronda de pilars han descarregat un bonic pilar de sis, que ha servit per recuperar una antiga quarta per baixa de la castellera habitual.
Els malves han fet la darrera actuació abans de la seva festa major, dissabte a la diada de vigília i diumenge vinent al migdia amb previsió de gamma extra.

Els Minyons han completat la torre de 8 amb folre a la Pl. del Rei (Foto @castellistica)

Els Xicots de Vilafranca s’han apuntat una nova clàssica de 8. El 3de8 ha sigut el castell escollit per obrir la seva actuació, que ha acabat tancat pels pisos superiors però no ha sigut cap contratemps, malgrat presentar canvis al pis de quarts. En segona ronda han apostat pel 4de8, un pèl deformat a quarts i quints però sense perillar. Per acabar han enllestit l’actuació amb la torre de 7, que com la passada setmana comptava amb canvi a nivell de segons. Els vermells podrien repetir aquesta actuació la setmana vinent a Sant Pere de Ribes i ja en el següent compromís podrien fer una passa mes enllà. La intenció seria estrenar la torre de 8 amb folre a La Granada del Penedès, sense descartar ni el 5de8 ni el pilar de sis.

3de8 dels Xicots de Vilafranca (foto @xicots)

Per últim, l’amfitriona de la jornada, la Jove de Barcelona, ha completat la segona millor diada del seu historial gràcies a un bonic 5de7, el segon 7de7 amb l’agulla de la seva trajectòria, i el 4de7 amb l’agulla. Tret d’alguns problemes amb la canalla en els dos darrers castells, els barcelonins s’han mostrat molt solvents, tancat l’actuació amb el pilar de 5 aixecat per sota. D’aquesta manera han tancat el primer tram d’una temporada que ja és la millor de la seva història. Ara a fer vacances fins a l’agost.

Segon 7de7 amb una agulla de la Jove de Barcelona (Foto @castellistica)
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.