Dimecres, 29 setembre 2021

Castells de 8 de Xicots i Reus a la Festa Major d’Esparreguera

|

- Publicitat -

Joel Reche | Esparreguera

Bona jornada la que s’ha pogut veure aquest dissabte a la tarda a Esparreguera, amb el 3de8 dels Xiquets de Reus i els Xicots de Vilafranca. La diada, que ha acabat a quarts de 10 de la nit, ha pogut veure també la millor actuació de la temporada de la colla local.

Els Xicots de Vilafranca han completat la segona clàssica de 8 de la temporada a Esparreguera. Després d’un pilar de 4 caminat, han iniciat la seva actuació amb un 3de8 nerviós, on la rengla no ha acabat d’estar còmode al llarg de l’execució del castell. Tot i això, l’han descarregat amb solvència i ja és el 8è de la temporada, el primer amb el que inclou l’aliniació del 3de9 amb folre que podrien encarar a la seva festa major. A segona ronda han atacat el carro gros, que tot i que mostrava mides obertes, l’han treballat amb comoditat. Han tancat la seva actuació amb una bona torre de 7, que demana pujar un pis més ben aviat.

3de8xicots

Els Xiquets de Reus han obert la seva actuació amb un 5de7 impecable, que mostra la feina dels de la camisa avellana amb aquesta estructura. A segona ronda han optat pel 4de8, castell que amb diverses estrenes al tronc, s’ha hagut de treballar de valent als pisos inferiors per poder-lo descarregar. El 5è de la temporada. Han tancat amb el 9è 3de8 de la temporada, castell bandera dels de Reus, que podria pujar un pis més ben aviat.

3de8reus
Els Xiquets de Reus van completar el 3de8 com a construcció més destacada (Foto Helena Balart)

Els Castellers d’Esparreguera han iniciat la seva actuació amb el 7de7. Després d’un intent desmuntat amb dosos col·locats, han pogut completar-lo, no sense treballar-lo de valent als pisos superiors. El segon de la temporada pels d’Esparreguera. A segona ronda han optat pel 5de7. La diferència exagerada d’alçades a la banda del dos ha complicat la seva execució i l’han hagut de treballar de valent per poder completar-lo. Han tancat la seva festa major amb un bon 4de7.

7de7
El 7de7 dels Castellers d’Esparreguera (Foto Helena Balart)

 

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.