Diumenge, 28 novembre 2021

Campanya dels Xiquets de Reus per aconseguir una xarxa d’assaig

|

- Publicitat -
La colla reusenca dóna el tret de sortida a Reus Enxarxa’t! una campanya de micromecenatge a Verkami per ajudar-los a fer front al cost de la nova xarxa d’assaig que instal·laran al seu local

La xarxa castellera és l’únic element de seguretat que manca a la colla del Baix Camp, i es tracta de fet, d’un element clau per tal d’ampliar la gamma de castells sense córrer riscos innecessaris, un cop ja havent consolidat construccions de primer nivell com el 5 de 8 o el 3 de 9 amb folre.

Hi ha molts tipus de xarxes d’assaig castelleres i el cost de cadascuna d’elles és altament variable. En aquest cas, la colla avellana ha optat per una xarxa mòbil que garanteixi més versatilitat i la possibilitat d’utilitzar-la per múltiples construccions i alçades (castells amb i sense folre o amb i sense pinya) així com poder mantenir l’ús de la sala d’assaig quan es vulguin assajar castells sense xarxa (mesos d’hivern). El cost resultant, més elevat, també garanteix una vida útil més llarga de l’equipament un cop instal·lat.

Publicitat

Per tirar endavant el disseny i construcció s’ha contactat amb un estudi d’enginyeria amb experiència en construir xarxes d’aquest tipus, que ha elaborat un pressupost adaptat a les necessitats de la colla tot donant plenes garanties de seguretat. Amb la campanya a verkami, la colla espera cobrir almenys un 20% del cost total del projecte, cobrint la part restant amb fons propis de la Colla, si bé també estem explorant altres vies de finançament.

A canvi de col·laborar amb el projecte de la xarxa s’ofereixen tres línies de recompenses: Experiències castelleres amb els Xiquets de Reus, mertxandatge, on en destaca l’exclusiva del nou domàs que la colla vol promoure de cara la festa major de Sant Pere i una línia de cara a empreses col·laboradores així com la possibilitat de fer una petita actuació (pilar) a mida.

Els Xiquets de Reus volen compartir amb tothom que els vulgui ajudar aquesta nova etapa que s’obrirà amb la instal·lació de la xarxa.

verkami.png

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.