Dimecres, 16 Octubre 2019

Apoteosi lila amb el primer castell de 10 de la Jove de Tarragona

05.10.2014

La Jove de Tarragona ha pujat al podi de la classificació acabant en tercer lloc, fet que no succeïa des de 1998. Ho han fet gràcies a l’estàtic 9de8 de la primera ronda i en descarregar el sisè 5de9 amb folre de la temporada, intractables amb una construcció que han completat per onzena vegada consecutiva. Un bon inici que els ha donat ales per intentar per primera vegada el 3de9 amb folre i agulla que s’ha donat per vençut quan intentaven desfer l’estructura del 3.

Tot i la decepció del 3de9 amb l’agulla la reacció dels de Carles Ribas ha estat gran quan han anunciat el seu primer intent d’un castell de 10. Han tirat amunt el castell a la primera i l’execució ha estat gairebé perfecte, però quan el castell guanyava alçada es tancava pels pisos superiors. El pitjor moment arribava amb l’entrada de l’aixecador quan salvaven una rebrincada important, però tot i així han mantingut l’estructura i l’enxaneta ha coronat el primer castell de 10 de la Jove. Sense opció per a res més, el 3de10 lila ha acabat petant pels pisos superiors quan l’enxaneta iniciava la baixada.

   

L’apoteosi lila s’ha apoderat de la plaça que ha vibrat amb la proesa d’una colla que es troba en un moment de forma excel·lent. El seu 3de10 va servir per contribuïr a una altra fita històrica ja que va ser el tercer que es veia en un mateix indret.

917754

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas