Dilluns, 19 Agost 2019

Albert Ferré: “Aquest any serà un Sant Magí divertit”

Aquest any serà un Sant Magí divertit

El primer record presenciant castells va ser precisament per Sant Magí amb la companyia del seu avi, als 3 o 4 anys. Ara amb 25 per l’Albert Ferré serà la quarta ocasió que vesteixi la camisa lila en aquesta diada “maracada en vermell per a tot tarragoní”. Tant en vermell que li suposa demanar-se el dia lliure a la feina per poder participar als castells amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona, fent de cordó o home del darrera.

Per l’Albert la plaça de les Cols és “històrica, preciosa” i considera que té qualcom especial actuar just al nucli històric de Tarragona “amb la Catedral com a telò de fons dels castells i veient les escales es converteixen en unes graderies plenes de gent amb barrets de palla”. Per a ell, actuar en aquest indret és emocionant “d’aquelles diades que esperes tot l’any”. L’Albert veu a la colla amb bona forma, i gràcies a la constància i el treball a l’assaig espera poder repetir una actuació com la de l’any passat “crec que l’objectiu està força clar, repetir la gesta de l’any passat amb el 9de8 i 5de9 amb folre, i si arriba algun altre castell doncs a per ell. Aquest any serà un Sant Magí divertit, es veuran “castellassos”, conclou.
Sant Magí serà la primera cita cabdal del calendari de la Jove, però mirant més enllà, a l’Albert li preguntem com li agradaria acabar la temporada? “amb un vinil nou a la façana del local”.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas

Assessora, que alguna cosa queda!

Article d'opinió de Josep Almirall