Diumenge, 16 Juny 2019

Acord amb el Consell Català de l'Esport per la prevenció de lesions al món casteller

24.01.2014 14:40h

[dropcap]E[/dropcap]l Consell Català de l’Esport (CCE) i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) han signat avui un protocol de col·laboració amb l’objectiu de fomentar la disminució dels riscos de lesions i d’altres patologies perfeccionant les mesures de prevenció i seguretat de l’activitat castellera, així com la millora del rendiment físic de les persones practicants d’aquesta activitat.

El secretari general de l’Esport i president del CCE, Ivan Tibau, i el president de la CCCC, Alfonso González, han estat els encarregats de dur a terme l’acte oficial de signatura d’un acord que persegueix fer dels castells una activitat saludable per a l’individu. Els han acompanyat el metge de la Unitat de Medicina de l’Esport del CCE, Daniel Brotons.

   

En virtut de l’acord, i mitjançant la seva Unitat de Medicina de l’Esport, el Consell Català de l’Esport assessorà la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i hi col·laborarà per realitzar estudis i projectes relatius a la millora de les mesures de seguretat i prevenció en l’activitat castellera, i facilitarà i divulgarà el coneixement científic al voltant dels castells i la seva pràctica.

Per la seva banda, la CCCC donarà, si s’escau, el suport econòmic als projectes acordats conjuntament entre ambdues parts, i farà ús dels serveis d’assessorament del Consell Català de l’Esport en medicina i ciències de l’esport.

ccc

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Columna

Opinió