Dilluns, 27 Gener 2020

Vídeo | Imatges espectaculars dels Minyons de Terrassa a Montserrat en l’acte Llum i Llibertat

Els pilars de 4 aixecats pels Minyons de Terrassa el passat 1 d’octubre al cim Gorro Friggi de Montserrat, en el marc de l’acte ‘Llum i llibertat’, han deixat un testimoni gràfic impactant. A les fotografies de Mireia Comas que publicàvem el passat dimecres  se suma ara aquest vídeo de Josep Fabra enregistrat amb un drone i que recull l’espectacularitat d’aquest pilar a 1153 metres d’alçada. Aquesta és l’aportació dels Minyons a l’esdeveniment ‘Llum i llibertat’ on 131 agulles de Montserrat es van il·luminar per la independència i la unitat de l’independentisme, l’alliberament dels presoners polítics i el retorn dels exiliats.

   

TWITTER

4 COMENTARIS

  1. Cómo admiro el valor y coraje de la gente CATALANA, todo sacrificio es válido para defender su tierra, el domingo ante pasado ví cómo escalaban esas piedras lajas a semejante altura y todo mi cuerpo se estremeció de emoción, cuando después ví las luces no aguanté las lágrimas… Por decisión propia soy catalana aunque nací en Santa Cruz-Bolivia y este año pasé vacaciones en Barcelona siendo de las primeras en adquirir la camiseta celeste y participé en la Manifestación de la DIADA en la Gran Via. Ánimos y Felicidades… perseveremos en nuestros objetivos!…

  2. Jo ja no tinc paraules per agraïr-vos tot el que esteu fent per el nostre PAÍS,quant he vist aquestes imatges he plorat,sou gent valenta i amb compromís.
    Gràcies,moltes gràcies

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

3.193 Seguidors
Seguir

«Les colles han d’apostar més per la psicologia als castells»

0
Entrevista a la castellera i psicòloga Maria Alvarado