Dimecres, 18 Setembre 2019

Una pintura mural de gran format homenatja als Moixiganguers d’Igualada

El detall d’una estructura de 5, que recorda l’èxit més important de la seva trajectòria fins el moment, el 5de8, quedarà immortalitzada en forma de pintura mural en una façana del carrer Sant Faust del barri del Rec d’Igualada. Es tracta d’un homenatge als Moixiganguers realitzat amb pintura acrílica, tindrà 12 metres d’alçada i 9 d’amplada, i inclou, per exemple, detalls com el mocador groc en suport als presos polítics que la colla igualadina i Òmnium Cultural van presentar a finals de març.

L’autora del mural és Núria Riba, mentre que Jordi Torrecilla està preparant un audiovisual en time-lapse sobre la realització de l’obra, que va començar a pintar-se el passat dilluns i estarà enllestida aquest diumenge coincidint amb el REC.017. Aquest treball és fruit del projecte guanyador de l’ajut Igual’ART 2017/2018 convocat per l’Ajuntament local.

   

Pel president dels Moixiganguers, Oriol Solà, l’homenatge és un honor “perquè ens fa encara més visibles a la ciutat. La colla creix, en aquest cas d’una manera literal, però també en implicació a la ciutat i ens agrada aquesta visibilització de tot plegat” i afegeix que “és un orgull que els autors de l’obra formin part de la colla”.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas