Dijous, 22 Agost 2019

Un pilar amb petició de matrimoni

Josep Torreño

“Quan vaig començar a veure la pancarta em pensava que estava relacionada amb la campanya dels bigotis dels Castellers de Barcelona, així que vaig pensar, concentra’t i no miris que encara llençaràs el pilar!”, diu Tamara González, una de les protagonistes d’aquesta història.

   

La Tamara és una jove veterana castellera que dissabte parava a terços un dels pilars de 4 de comiat de la seva colla, els Xicots de Vilafranca. A sota seu, al pis de segons hi havia l’Eli, la seva parella.  No és la primera vegada que compartien pilar però aquesta ocasió ha sigut la més especial, sens dubte.
Amb l’ajuda dels seus companys l’Eli va enllestir-ho tot perquè sortís rodó; Un cop l’enxaneta fés l’aleta del pilar, el menut li col·locaria l’anell de compromís a la Tamara, i tot seguit, amb la complicitat d’alguns xicots, desplegarien una pancarta que va aparèixer en un dels balcons del carrer de la Vall del Castell, estratègicament ben col·locada davant del pilar amb un missatge molt clar: “Vols passar la resta de la teva vida amb mi?”.

“Em va fer molta il·lusió, no hi havia millor manera per demanar-m’ho!” confessa la Tamara,  que diu que ja tenien data prevista per l’enllaç, tot i que ha insistit molt per aconseguir l’anell de compromís “m’he posat molt pesada darrerament, ja ho deia en conya, però no m’esperava una entrega així, he flipat molt”.
Totes dues es van conèixer a la colla i ara la seva relació sentimental farà una passa més. Després del pilar el “sí” es va fer notar en l’ambient de la plaça i el 12 de març del 2016 hi haurà boda vermella.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas

Assessora, que alguna cosa queda!

Article d'opinió de Josep Almirall