Dimarts, 22 setembre 2020

Tocant el cel, l'especial de La Xarxa per analitzar la històrica temporada castellera

|

16.12.2014
caps de colla
[dropcap]E[/dropcap]ls caps de colla de les cinc agrupacions castelleres més punteres del país (Castellers de Vilafranca, Minyons de Terrassa, Colla Joves Xiquets de Valls, Colla Jove Xiquets de Tarragona i  Colla Vella dels Xiquets de Valls) faran balanç de la històrica temporada que ha viscut enguany el món casteller en el programa especial Tocant el cel’, que les televisions locals emetran aquest diumenge a les 22h.
Una producció de La Xarxa que segueix la trobada de Pere Almirall (Castellers de Vilafranca), Guillem Comas (Minyons de Terrassa), Tomás Gormaz (Colla Joves Xiquets de Valls), Carles Ribas (Colla Jove Xiquets de Tarragona) i Manel Urbano(Colla Vella  dels Xiquets de Valls) en un escenari significatiu pel món casteller, laVil·la Casals-Museu Pau Casals del Vendrell, atesa la vinculació del músic vendrellenc amb aquesta tradició, fins al punt de ser considerat l’impulsor del Concurs de Castells.
 

Posada en comú al voltant del fet casteller

En un ambient distès i cordial, allunyat de la rivalitat que presideix les places castelleres, aquests caps de colla valoren primer de forma individual la trajectòria de la seva agrupació i després analitzen col·lectivament el fet casteller i la temporada que han deixat enrere, en què les cinc colles han aconseguit aixecar castells de gamma extra.

Publicitat

A banda de repassar les actuacions de la temporada, la conversa analitza altres aspectes com el moment que travessa el fenomen casteller, la simbologia dels castells com a element de país, el lideratge d’una colla castellera i el suport de l’afició.

Amb ‘Tocant el cel’ La Xarxa i les televisions locals culminen un intens seguiment a la temporada castellera, que s’ha traduït en la retransmissió en directe de les principals diades i la posada en marxa del programa setmanal d’informació castellera ‘Dosos amunt!.

Promo del programa 

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.