Sant Cugat podria veure estrenes de gausacs i borinots

Diumenge 2 de juliol a les 18h, Plaça d’Octavià
Castellers de Sants, Moixiganguers d’Igualada i Castellers de Sant Cugat

En directe per La Xarxa de Televisions Locals i el canal 159 de Movistar+

   

Josep Torreño 

Els Castellers de Sants, uns habituals a la diada, encaren la recta final del primer tram de temporada amb un cap de setmana de doble actuació. A Sant Cugat l’objectiu principal passarà per l’estrena del 4de9f, mentre que la resta de l’actuació dependrà d’alguna possible baixa que afectaria al 3de9 i el 2de8 folrats. Els santsencs podrien sumar el segon castell de 9 que s’afegiria al 3de9f del passat 18 de juny. La setmana posterior podrien ajuntar-los a Tarragona en el compromís del Pla de la Seu

Els amfitrions Castellers de Sant Cugat viuen el seu millor moment de forma. Dominen amb claredat la gamma de castells de 8 bàsica i una torre de 8 amb folre que ja han completat en 4 ocasions, una més que en tot el curs passat. Ara bé, diumenge arriba la prova de foc amb la possible estrena del 5de8 que tot just fa un any no porten a plaça. A l’assaig s’ha enllestit l’estructura del 5de7 net que han completat en 4 ocasions i damunt la pinya l’han posat fins el pis de dosos, un bon aval per atacar-lo diumenge. Els gausacs podrien segellar l’actuació amb el pilar de 6 que van descarregar a Reus fa tot just 15 dies.

Els Moixiganguers d’Igualada van aconseguir fa unes setmanes a Valls la tripleta de 8 més matinera de la colla, objectiu que s’han proposat reeditar en la seva visita a Sant Cugat. En un dels darrers compromisos importants abans de les vacances d’estiu, els igualadins volen mantenir el ritme dels castells de 8 i retornar la torre de 8 folrada que els gausacs van desplaçar a Igualada per Sant Jordi. Si l’aconsegueixen significaria la tercera d’una temporada on mostren bones maneres per intentar fer una passa més.

 

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here