Reus, Esplugues i Cervera, altres punts d’interès del cap de setmana

Més enllà de la Mercè Històrica de Barcelona, el cap de setmana casteller tindrà altres punts d’interès. Per començar, dissabte a Reus els seus Xiquets podrien tornar-hi amb el 3de9f, que ja van completar a finals de juny, sent el més matiner de la colla. Des d’aleshores no hi han tornat i han hagut de superar algunes caigudes, com les de la festa major de Gràcia o el passat cap de setmana a Terrassa. El 2de8f, i un 4de8 amb el que pretenen pujar-lo un pis més d’aquí 15 dies a la Diada del Mercadal, completarien el programa. Allà els Moixiganguers d’Igualada apostarien per la tripleta de 8, i els Nens del Vendrell pel 4de8, la torre de 7 i el possible 3de8. Per les tres formacions suposaria revalidar les seves millors actuacions d’enguany.

L’endemà diumenge a la festa major d’Esplugues de Llobregat la colla local aspira a fer una passa més. Els Cargolins volen estrenar el primer castell de 8 de l’any, el 3de8, construcció que no fan des del passat octubre al Concurs de Castells. També portarien la novetat del 3de7 aixecat per sota, a més del 7de7. Els Capgrossos de Mataró apostaran per dos castells que no porten a plaça des de Les Santes, el 5de8 i el 2de8f, a més del 3de8 o el 4de8 pensant en els de 9 que voldran portar a Reus, a més del pilar de 6. Per últim, els Castellers de Sants seguiran rodant els dos castells de 8 bàsics de cara a un mes d’octubre on volen fer una passa més.

D’altra banda a Cervera, també en diumenge, els Castellers de Sabadell volen completar la torre de 8 amb folre que van deixar a mitges en la seva festa major, fa 15 dies, i que no descarreguen des del maig del 2018. El 3 i el 4de8 completarien la seva actuació. Actuaran al costat dels Margeners de Guissona i els Castellers de Santpedor.

Consulta l’agenda del cap de setmana:

L’agenda castellera del 21 al 24 de setembre

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here