Dissabte, 25 Gener 2020

La prèvia

Reus, Cambrils, Lloret o Sant Cugat en l’agenda del cap de setmana

A banda de la festa major de Terrassa, el darrer cap de setmana de juny té altres punts d’interès amb motiu de Sant Pere. A Reus els Xiquets locals actuaran dissabte al migdia a la plaça del Mercadal, on es plantegen la tripleta de 8 en solitari, una setmana després de completar el primer 3de9f del curs.

A la tarda, els Castellers de Vilafranca es desplaçaran a Lloret de Mar amb intenció de rodar el 3de9f si reuneixen un bon nombre de camises, a més de la torre de 8 folrada, el 4de8 i el pilar de 6. Allà els Marrecs de Salt tenen la intenció d’anotar-se la clàssica de 8, mentre que els Castellers de l’Alt Maresme podrien afegir les novetats del 3 i el 4de7 amb l’agulla i el 5de7.

   

Cambrils també celebrarà Sant Pere amb la colla local i la Jove de Tarragona, que podria plantejar-se el 3de9f que ja ha dut en les dues edicions anteriors, a més de possibles estrenes com la del pilar de 6.

La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau acull la Diada de les festes del barri, on podrien tornar a optar per un castell de 8, objectiu que també s’han marcat els Xicots de Vilafranca, una diada que també comptarà amb els Castellers de Badalona i els Brivalls de Cornudella.

Ja en diumenge a Sant Cugat del Vallès, de festa major, podria veure castells de 8 de la mà de les quatre colles del cartell: Els Capgrossos i els Gausacs amb els dos bàsics, sense descartar el 5de8 pels mataronins, els Moixiganguers d’Igualada amb la torre de 8 amb folre i el 4de8 i els Castellers de Sants amb el 4de8 i 2de7.

Al Camp d’en Grassot els Castellers de la Vila de Gràcia volen reeditar la tripleta de 8 assolida a Reus, aquest diumenge al migdia, on els Castellers de Lleida apostarien pel 2de7, acturan els Castellers del Poble Sec amb la gamma alta de 7 i bàsics a càrrec dels Xerrics d’Olot.

Aquestes i la resta de diades les podeu consultar en l’agenda del cap de setmana:

L’agenda castellera del 28 al 30 de juny

   

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

«Les colles han d’apostar més per la psicologia als castells»

0
Entrevista a la castellera i psicòloga Maria Alvarado