Dimarts, 22 setembre 2020

Qüestionari als periodistes castellers: Àlex Alonso

|

02.12.2014

alexalonso2

                   Àlex Alonso – tac12

tac12

Publicitat

Amb què et quedaries de la temporada castellera 2014?

Amb la quantitat de colles que han superat els seus registres respectes a la temporada passada.

I amb què no et quedaries?  

Crec que la temporada s’ha fet molt llarga per a tothom. Potser caldria reflexionar en la planificació dels calendaris.

Quina ha estat per a tu la colla sensació de l’any?

Castellers de Sants

A què és deu el gran augment de nivell en general i el nombre de colles de gamma extra? 

Major implicació i treball a l’assaig. Ara bé, fins quan es podrà continuar demanant tant i tant de temps als castellers de base?

De quina colla esperaves més?

Xiquets del Serrallo

Quin consideres el millor moment de l’any? I millor diada de la temporada?

El millor moment em quedo amb el 3d10 de la Jove de Tarragona i la millor diada, registres a banda, només per emocions, em quedo amb Sant Magí, per tot el que s’hi va viure.

Creus que es repetirà el cartell de Sant Fèlix de 2014?

Crec que no. Si hagués d’apostar ara mateix diria que els Minyons tornaran per substituir la Jove. Però això ara mateix no ho sap ningú, és una sensació.

Seguirà augmentant el nombre de noves colles?

És difícil. Jo espero que es consolidin les que hi ha més que s’en creïn de noves.

Creus que es podrà mantenir el ritme d’expansió o pel contrari, desapareixerà alguna colla?

Segurament alguna desapareixerà, espero que no, però no tots els projectes poden quallar.

Quin creus que serà el castell inèdit objectiu de la temporada vinent?

Jo aposto per 2. El 4de10fm i el 3de9sf.

Creus que el periodisme casteller compleix les expectatives dels castellers?

Segurament no. Espero però que es valori mínimament aquell periodisme que trepitja places i assajos cada setmana per diferenciar-lo del que s’acosta ocasionalment als castells.

tv castells

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.