Dilluns, 21 Octubre 2019

Prèvia | Aniversari dels Castellers de Sants

AMB XIQUETS DE TARRAGONA, CAPGROSSOS DE MATARÓ I CASTELLERS DE SANTS

?️ 14 de maig ? 12h ? Barcelona (Pl. Bonet i Muixí)

Els Castellers de Sants celebraran aquest cap de setmana el seu aniversari amb una doble actuació, la dissabte amb la Jove de Sitges i els Castellers de Gavà (Plaça d’Osca a les 18h), i la principal, diumenge al migdia a Bonet i Muixí. Els de Pere Camprovin continuen amb la posada a punt dels castells que enguany incorporen moltes novetats als seus troncs. La setmana passada van estrenar el 3de8 i ara serà el torn del renovat 2de7, que afegint el 4de8 voldranr sumar la seva primera clàssica de 8 de l’any.

   

Els Xiquets de Tarragona continuen picant pedra als assajos, amb resultats força satisfactoris, mentre que a plaça els castells arribaran quan ofereixin les millors garanties. El 3 i el 4de8 hi aniran de ben segur, mentre que el dubte podria estar en el seu tercer castell, que podria estar entre el 2de7 o el 2de8f. L’estructura compta amb un canvi important al pis de quarts (quints del de 8) i es decidirà en funció del darrer assaig de la setmana.

Per últim els Capgrossos de Mataró també apunten a la clàssica de 8, intencions que ja tenien diumenge passat a Figueres però que finalment van aparcar el 4de8 per alguna absència.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu