Diumenge, 20 Octubre 2019

"Nord contra Sud"

Els Capgrossos de Mataró posen a debat una xerrada que analitzarà els dos “models”. Serà el proper dissabte 13 d’abril a partir de les 18.00h

[dropcap]E[/dropcap]s viuen de mateixa manera les actuacions de Valls que a Girona? Se’n parla o s’entenen els castells de mateixa manera al Penedès que al Llobregat? Diades històriques com Santa Tecla, o diades de nova creació com Sant Miquel a Lleida? Què aporten de nou les colles formades a partir dels anys 90? Quin serà el model de futur? Hi ha tantes diferències entre el sud i el nord casteller?

Aquestes seran algunes de les preguntes que el proper dissabte 13 d’abril a Mataró, a la seu dels Capgrossos,  es faran a la xerrada “Nord contra Sud” dintre del cicle de xerrades que organitza amb èxit la colla del Maresme. Per debatre i analitzar els dos models, hi haurà representants de renom dels dos sectors que respondran a totes les qüestions i aportaran la seva visió. Per una banda, Carles Feinerdels Minyons de Terrassa i Lluís Feliu, excap de colla delsCapgrossos de Mataró, com a representants del sector Nordi Roger Peiró, cap de colla delsXiquets de TarragonaToni Bach, membre dels Castellers de Vilafranca i Xavi Flix, de la Colla Vella dels Xiquets de Valls  representaran el sector Sud

   

El debat a la xarxa a través de @CastellsTuits

Tot i que la xerrada és oberta al públic que podran presenciar en viu el  “Nord contra Sud”, també es viurà a la xarxa a través del Twitter, on els espectadors podran comentar, analitzar i intervindre a través de l’etiqueta #NordSud. @CastellsTuits s’encarregarà de fer-ne el seguiment i estarà atent a les intervencions dels usuaris del 2.0 per traslladar-ho als ponents. També es podrà seguir el debat a través d’streaming en directe.
La darrera edició del CastellsTuits es va celebrar amb èxit a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm al voltant del Concurs de Tarragona, convertint l’etiqueta #Concurs2012 en Trènding Tòpic fins hi tot a l’estat espanyol.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu