Diumenge, 28 novembre 2021

"No plorar mai", un documental amb solidaritat castellera

|

- Publicitat -

“No plorar mai”, de la productora TengoTwo, repassa l’estada de dos nens angolesos que reben tractament mèdic a Catalunya. | Es va estrenar l’abril del 2013 a “El documental” del Canal33 i aquest dissabte 23 de juny es reemetrà al mateixa cadena a partir de les 22.45h.

El documental “No plorar mai” retrata de manera íntima la vida de dos nens angolesos que viatgen a Catalunya per a la rehabilitació de greus lesions a les cames per culpa de les mines antipersona. Durant la seva recuperació a Barcelona, la Cassinda, de 10 anys, i en Romeo de 12, descobreixen el poder de la solidaritat a través de les sorprenents amistats que construeixen a la colla dels Castellers de Barcelona.

Publicitat

Tots dos son captivats per l’assaig dels castells i acceptats com una part més de l’equip. La Cassinda i en Romeo, supervivents de les pobres i violentes condicions que afecten a més del 70% dels nens a Angola, són ferotgement valents. A part de les seves discapacitats físiques (tots dos han patit una amputació d’una cama), la Cassinda i en Romeo han d’encarar les davastadores conseqüències de la guerra. Estan forçats a conciliar les diferents condicions de dos móns, Angola i Catalunya. Finalment, quan la Cassinda i en Romeo tornin amb les seves famílies d’Angola, veurem com han d’assumir tots els reptes que això comporta. Malgrat aquests desafiaments, ressonen elements d’esperança i optimisme.

Es va estrenar l’abril del 2013 a “El documental” del Canal33 i aquest dissabte 23 de juny el reemetrà a partir de les 22.45h.

 

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.