Dimecres, 29 setembre 2021

Les colles de Valls premien a David Oliete i Xavier Brotons

|

- Publicitat -

La 32a edició de la Nit de Premis de Valls, amb 27 premis, que inclou guardons com el veterà premi Joan Solé i Ventura de la Colla Joves i el segon Isidre de Rabassó de la Coll Vella, premiarà a David Oliete i Xavier Brotons.

El fotògraf tarragoní David Oliete recollirà el premi Joan Ventura i Solé de periodisme casteller que otorga la Colla Joves dels Xiquets de Valls des de 1995. Oliete és un reconegut fotògraf de les places castelleres i ha rebut nombrosos premis com l’International l’International Kontinent Photography Awards 2014.

D’altra banda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls entregarà el premi Isidre de Rabassó a Xavier Brotons, periodista casteller autor d’obres com el llibre ‘Castells i Castellers. Guia completa del món casteller’, que enguany es compleix el 20è aniversari d’una de les publicacions referència dels castells. Brotons, excronista del diari Avui, també ha participat en diversos programes de ràdio i televisió de temàtica castellera i recentment ha publicat la reedició de ‘Lo tres de nou- Quadret de costums de Valls’.

La gala de la Nit de Premis es celebrarà el proper dissabte 20 de juny al Centre Cultural Municipal  de la capital de l’Alt Camp.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.