La secció de castells del festadirecte.cat estrena espai propi

El passat 23 d’abril festadirecte.cat va complir el segon aniversari i per celebrar-ho, estrenem nou portal dedicat exclusivament al fet casteller

A partir d’avui la secció castellera del festadirecte.cat tindrà el seu propi espai, amb l’ampliació de continguts i noves seccions i la intenció de millorar i concentrar tota la informació castellera en un sol lloc. El projecte va nèixer ara fa tres anys a directe!cat, que va fer una aposta clara pels continguts castellers incorporant cròniques de les actuacions o altres seccions com entrevistes i reportatges. Aquest fet va donar pas al naixement de festadirecte.cat, on les torres humanes han tingut un pes important al portal cultural del directe!cat.

 

Una de les novetats destacades que s’incorpora a la secció de castells és el Baròmetre Casteller, un rànquing alternatiu, sense puntuacions, que explica l’estat de forma de les colles. A banda de tota l’actualitat, opinió, reportatges o entrevistes, també es pot consultar totes les fotografies que els usuaris de la xarxa d’Instagram pengen amb l’etiqueta #IgersCastellers, que en un futur organitzarà diverses promocions relacionades amb la fotografia castellera en aquesta popular xarxa social. També s’ha creat una nova pàgina a Facebook, on els usuaris poden seguir les publicacions en aquella xarxa a l’enllaç https://www.facebook.com/castellsfestadirecte, a més del perfil a Twitter habitual @castellers_.

La pàgina s’ha creat a partir d’un nou disseny amb una plantilla responsive, per la qual es podrà navegar fàcilment des d’un smartphone o una tablet, obrint les seccions des de la quadricula a la part esquerra superior de la web.

navegació

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here