Diumenge, 15 Setembre 2019

La Jove de Tarragona crea el JOVESCOLA per acostar els castells als alumnes

Els alumnes de l’Escola del Morell han estat els primers en rebre els tallers de la Colla Jove

JovEscola El Morell

   

Aquesta setmana ha engegat el projecte JOVESCOLA, un projecte innovador que pretén apropar el món casteller per diverses escoles del territori. Mitjançant tallers adaptats per les diferents etapes educatives, es vol donar a conèixer amb més profunditat què són els
castells i què es fa en una colla, més enllà del que es veu des de fora.

L’objectiu principal del projecte és el de presentar la Colla Jove als infants, als nens i adolescents de Tarragona i rodalies. Però a més, del que es tracta és que els infants entenguin els Castells, coneixer els diferents grups de la colla (canalla, gralles, equip medic, etc.) i transmetre els valors dels castells. I per aconseguir això, s’ha creat materials adaptats per cada etapa (EI, EP, ESO…) tot aplicant noves tecnologies (TAC) en el desenvolupament del taller.

Es vol que els nens esdiverteixin fent les activitats, aprenguin i sobretot, transmetre la passió castellera i la passió per la Colla Jove.
I per aconseguir això amb més efectivitat, s’han creat diversos aterials didactics que acompanyen les explicacions teòriques.

El projecte pretén arribar a totes les escoles i instituts que ho demanin, ajustant-­se al màxim a la seva demanda i a aquells aspectes que més es volen treballar, podent així arribar a fer una xerrada per trimester o bé arribar a desenvolupar projectes molt més grans els quals també estan citats dins d’aquest.

jovescola infantil

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas