Gràcia podria veure els millors registres de Capgrossos i Moixiganguers

Els Capgrossos de Mataró i els Moixiganguers d’Igualada seran les colles convidades en el 18è aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia. La diada començarà a partir de les 12h a la Plaça de la Vila de Gràcia 

Els Castellers de la Vila de Gràcia van completar la passada setmana a Sant Cugat la seva millor actuació de l’any amb el 2de8f, el 7de8 i el 3de8, castells que també podrien protagonitzar demà en el seu 18è aniversari. La colla continua pas a pas amb els castells de 8, rodant gent nova als troncs i pensant en els primers castells de 9 per l’estiu.

 

En el seu darrer compromís els Capgrossos de Mataró van apuntar-se la clàssica de 8 a Teià, un inici de temporada que res té a veure amb el que van protagonitzar el curs passat. Les intencions dels de Jordi Gonzàlez és sumar la primera torre de 8 amb folre i el primer pilar de sis, a més del 3 i el 4de8.

Tot i no poder amb el primer 3de8 del curs, que va quedar en intent desmuntat,  els Moixiganguers arribaran amb bona forma a Gràcia. I precisament ho faran per treure’s l’espineta del seu aniversari i demostrar que el 3de8 el ténen al seu abast. Els igualadins actuen al costat de dues de les grans del panorama i voldran fer un bon paper amb la intenció d’apuntar-se la primera clàssica de 8.

Diada d’aniversari 2014

Castellers de la Vila de Gràcia: 4de8ag, 2de8f,7de8,pde6
Capgrossos de Mataró: id3de8,4de8,2de7,4de8,idpde6
Castellers de Barcelona: 2de8f,3de8,4de8
Colla Jove X. de Tarragona: 5de8,3de8,4de8,pde6

 

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here