Dilluns, 21 Octubre 2019

Gràcia i l’Arboç a l’agenda destacada del cap de setmana

Aquest cap de setmana, a banda de la diada del 70è aniversari dels verds i la de Sant Magí a Tarragona, també tindran protagonisme les de la festa major de Gràcia i la pre-diada de la de l’Arboç.

Al barri gracienc, a partir de les 18h, la Colla Joves Xiquets de Valls podria portar el 3de9 amb folre si arrosseguen suficients camises, a més del 5de8 i el 2de8 amb folre. Els Xiquets de Reus podrien fer una passa més estrenant el primer 5de8 de l’any, a més del 2de8f i un castell de 8 bàsic. L’endemà els reusencs actuaran a Cornudella i és possible que es plantegin els mateixos castells. Per la seva part els Moixiganguers d’Igualada reapareixeran de les vacances amb la gamma alta de 7 i un possible castell de 8 bàsic. Per últim, els amfitrions Castellers de la Vila de Gràcia portaran en cartera el 7de8, d’altra banda també han estat treballant els castells de 9 en els darrers dies.

   

Els Minyons de Terrassa tornen de les vacances diumenge al migdia a l’Arboç, amb el 3de9f com a possible gran construcció i amb intenció de rodar castells de cara a Sant Fèlix, com el 3de8 amb l’agulla. Allà els Xicots de Vilafranca voldran repetir la clàssica de 8 en una jornada de doble compromís, ja que a la tarda actuaran a Castellbisbal. La colla local, els Minyons de l’Arboç voldrien repetir el 4de7 a més de la possible estrena del 3de7.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu