Dissabte, 15 maig 2021

Els Xicots s’apunten a Valls la tripleta de 8 més matinera

|

- Publicitat -

Els Xicots completen a Valls la primera tripleta de 8 de la temporada i la Colla Vella manté problemes amb el 4de9f, que han desmuntat en dues ocasions

Josep Torreño | VALLS

Un consolidat 3de8 ha obert l’actuació dels Xicots de Vilafranca a Valls en la seva visita als habitatges de la Colla Vella. Tot i ser el novè de l’any, per primera vegada se l’han plantejat amb l’aliniació del 3de9f que encararan, amb moltes probabilitats, per la seva festa major. Al tres li ha mancat un pèl de ritme ja que els dosos no els han fet arriar fins que hi posaven el pis de quints, i potser aquesta lentitud els ha obligat a treballar la construcció fins a la sortida del pom de dalt.
En segona ronda han encarat la primera torre de 8 amb folre de l’any, que s’ha mostrat segura fins a coronar i nerviosa pels pisos inferiors a la descarregada per problemes al pis de segons. Tot i així, sense perillar, s’han apuntat la torre de 8 amb folre més matinera de la seva història -mai havia arribat abans del mes d’agost- ni tampoc mai en cap temporada l’havien completat al primer intent.
Eufòrics, han sabut mantenir les mides del 4de8 que han deixat per la tercera ronda, un castell que no ha fet passar complicacions a la colla vilafranquina.

En canvi l’estructura del quatre sí que ha donat maldecaps a la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Han desmuntat per partida doble el 4de9 amb folre, (que es presentaven amb l’aliniació del quatre sense els membres del pilar) i només han pogut col·locar el pis de sisens. En les dues ocasions el castell s’ha tancat amb perill, mostrant unes mides impracticables perquè la canalla travessés la construcció, i han evidenciat novament les dificultats que fins ara han presentat amb aquesta estructura. El passat juny, a l’Arboç, també van desmuntar-lo en dues ocasions.
Amb molta comoditat sí que han sabut saldar la resta dels seus castells, amb el 5de8 de sortida, a més del 4de8 amb l’agulla, el 2de8 amb folre i el pilar de 6 amb que ha tancat la seva actuació.

La Colla Vella ha obert la seva actuació completant el 5de8

 

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.