Els Verds s’anoten la primera tripleta màgica del 2018

Una hora han trigat les colles vilafranquines per completar les seves actuacions sota el format a l’antiga en una nova diada de Fires de Maig, on s’han pogut veure novetats destacades com el 4de9f i 5de8 dels Castellers de Vilafranca i el primer castell de 8 de l’any dels Xicots.

Els de Toni Bach han completat un estàtic 3de9f que res ha tingut a veure amb l’ensopegada del passat diumenge a Sants i demostrant que es va tractar d’un acciodent. A continuació han apostat pel primer 4de9 del seu curs, que ha pujat lent i s’ha complicat durant la baixada, tot i que ha mantingut les mides i l’han controlat en tot moment. L’altra estrena del dia ha estat la d’un 5de8 que feia dos anys que no portaven a plaça, constructura que volen sovintejar més aquesta temporada i fins i tot no descarten pujar un pis més. El pilar de 6 ha tancat la primera tripleta màgica que es veu aquest 2018, la primera en dos anys per part dels de la camisa verda.

 

Els Xicots de Vilafranca han fet els deures i avui han ensenyat el primer castell de 8 de la temporada, un 4de8 treballat al pis de terços i quarts que els ha complicat la baixada. Anteriorment també han estrenat una bona torre de 7, que presenta diversos canvis respecte els de l’any passat, i han apostat pel 4de7 amb l’agulla per la tercera ronda.

Primer 4de8 i castell de 8 de l’any pels Xicots de Vilafranca

Al seu torn la Colla Jove Xiquets de Vilafranca ha encetat la diada amb la llenya de la primera torre de 6 que provaven enguany, però poc després de l’aleta i quan ja sortia la canalla l’han acabat perdent pel pis de terços. Un cop superat l’ensurt han completat sense problemes el 3de6 i el 4de6, tots dos amb l’agulla.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here