Els Minyons de Terrassa podrien aixecar dissabte el 3 i el 4de8 simultanis

08.05.2014
Josep Torreño

[dropcap]L[/dropcap]’actuació castellera dels Minyons en el marc de la Fira Modernista de Terrassa comptarà amb 3 rondes, 4 castells i un pilar, com així consta a la campanya que la colla de Terrassa publica a les seves xarxes socials. La resposta a aquesta equació és ben senzilla, i és que per primera vegada els malves es plantegen aixecar de manera simultània dos castells de vuit, el 3de8 i el 4de8, una fita indèdita pels egarencs que només dependrà del número de camises que puguin arrossegar dissabte a la tarda. A aquestes dues construccions podrien afegir el 5de8, el 4de8 amb l’agulla o el 2de8 amb folre, per acaabar amb el pilar de sis o l’estrena del de set folrat.

Al costat dels Minyons actuaran els Xics de Granollers, que aquesta temporada ja s’han apuntat els castells més importants dels que han dut a plaça en les darreres temporades, és a dir, el 3de8, el 4de8 i el 2de7. Dissabte podrien ajuntar-los tots i apuntar-se la primera clàssica de la temporada.

 

La Fira Modernista de Terrassa, que se celebra des de 2003, s’ha fet un forat destacat a l’agenda de celebracions de la ciutat, ocasió que els Minyons aprofiten per registrar diversos castells de 8. Enguany però , la cita no serà a la Plaça Vella, sinó al Raval de Montserrat davant del Mercat de la Independència a partir de les 19.30h.

Els Minyons, han organitzat un seguit d’activitats que s’integren a la Fira, on el seu local, la Casa Jacint Bosch, és una mostra més del llegat artístic i, especialment, arquitectònic del Modernisme de la ciutat.

 

MINYONS

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here