Els Gausacs volen saldar el deute del 3de9f

La plaça d’Octavià acollirà a tres colles que vesteixen de verd a partir de les 6 de la tarda; els Castellers de Vilafranca, que s’estrenen en aquesta plaça, els Castellers de Sabadell i els amfitrions Castellers de Sant Cugat.  

Josep Torreño

   

L’actuació promet per diversos motius i principalment per saber si els Gausacs, la colla de casa, serà capaç de completar per primera vegada un castell de 9 pisos. El passat dissabte van carregar el 3de9f a Tarragona al primer intent, i si superen els nervis de l’estrena, tenen moltes opcions per saldar el deute i culminar la feina, aquesta vegada en pròpia plaça. Introdueixen un canvi obligat al pis de dosos però la resta es manté igual, fins i tot en el plantejament, ja que serà el castell que obri l’actuació. Com a l’Esperidió, també portaran en cartera el 2de8f i el 5de8.

Per la seva banda els Castellers de Vilafranca faran la darrera aparició a plaça abans que el proper dimecres busquin la millor actuació de la història a la diada de Tots Sants. Els Verds, que s’estrenen a Sant Cugat, es podrien plantejar la torre de 9 emmanillada si reuneixen un bon gruix de camises, construcció que ja han descarregat en 12 ocasions aquest 2017, per acompanyar-la dels dos castells de 9 bàsics i el pilar de 7 folrat.

Per últim, els Castellers de Sabadell no voldran ser menys i també podrien oferir castells de 9, tot i que dependrà de l’assaig d’aquesta nit de divendres. No descarten que hi vagin tots dos, el 3 i el 4de9 folrats i protagonitzar el tercer doblet de 9 de l’any. El 7de8 tancaria la tripleta saballuda amb la que igualarien la segona millor actuació de la colla com ja van fer el passat 15 d’octubre.

 

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here