Dilluns, 1 juny 2020

Els Castellers de Berga podrien intentar la torre de 7 a Sant Quintí

|

Josep Torreño

La diada d’aquest dissabte a Sant Quintí de Mediona podria tenir un altre atractiu més enllà del primer gamma extra de l’any que es plantegen els Castellers de Vilafranca. I és que la colla que acompanyarà als vilafranquins, els Castellers de Berga, podrien fer la passa més important de la seva curta història amb l’aposta d’un castell inèdit pels blaus: la torre de 7.

Publicitat

Els de Berga l’han assajat intensament durant les darreres setmanes i el compromís de Sant Quintí, amb el marc de la diada i el gran objectiu dels verds, podria anticipar aquesta estrena. Les proves són molt positives però volen confirmar-les en l’assaig de demà divendres. Fins el moment han completat la torre de 6 neta cinc vegades i sota la xarxa ja han lligat la pinya en sis ocasions més fins l’aixecador. Tornar a passar la torre de 6 neta un parell de vegades més i col·locar-la damunt la pinya, també fins l’aixecador (aquesta vegada sense l’ajuda de la xarxa), serà clau per prendre la decisió de portar la torre de 7 a plaça aquest dissabte per primera vegada.
Per acompanyar-la ho farien amb el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla, i d’assolir-se significaria la millor actuació de la història d’aquesta formació nascuda el 2012.

I és que Sant Quintí de Mediona pot obrir una etapa important en la temporada de cine que s’han proposat. El 4de8 també està en el punt de mira dels seus assajos, una construcció que podrien plantejar-se seriosament en el segon tram de la temporada.

Prova de torre de 7 dels Castellers de Berga amb l’aixecador col·locat (Foto: Queralt Vegas)

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.