Diumenge, 20 Octubre 2019

Els Bordegassos de Vilanova estrenen nova tècnica i junta apostant pel colideratge

Els Bordegassos de Vilanova van acomiadar el 2018 escollint nova tècnica i junta aprovada en l’assemblea del passat 22 de desembre, escollint a Marcel Meya i Dani Ponce com a cocaps de colla, mentre que Clàudia Roig es converteix en la nova presidenta de l’entitat, la primera en la història de la colla.

Els vilanovins aposten per primera vegada amb la divisió de càrrecs entre dos caps de colla, però també en altres estructures internes de la formació, com l’equip de pinyes encapçalat per Marc Montes i Marcos Muñoz i  Lídia Hortelano i David Oliva en l’equip de canalla.

   

La nova direcció tècnica té, entre els seus objectius, augmentar les proves dedicades a treballar les pinyes amb la voluntat d’aconseguir uns assajos més participatius. A més, Més enllà dels assajos, la nova junta també vol reduir el nombre de diades castelleres durant la temporada, apostant per un calendari més reduït i amb unes sortides que puguin ser profitoses pel desenvolupament de la colla. Així, es volen augmentar els períodes de descans entre diades per assegurar una bona xifra de participació a totes les actuacions.

Consolidar els castells bàsics de 8 i apostar per recuperar la torre de 8 amb folre o el 5de8 seran els principals objectius del mandat, que serà per dos temporades, sempre i quan l’assemblea ho ratifica a finals d’any.

 

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu