Diumenge, 20 juny 2021

Els 10 moments castellers del cap de setmana

|

- Publicitat -

3de9 amb folre carregat de Gràcia

Els Castellers de la Vila de Gràcia han estrenat el 3de9 amb folre, que van carregar ahir al Camp d’en Grassot. A Reus va quedar en intent desmuntat però ahir van fer-li la primera aleta de l’any. Els de Raimon Garriga van completar un nou 5de8 (després d’un intent desmuntat) i van tancar amb el 4de8. Allà els Castellers de Sabadell van fer el 7de8 a més del 3 i el 4de8. De la seva banda els Xics de Granollers van completar el 3de8 i el 2de7 però no van poder amb el 4de8, que van desmuntar. En el seu lloc van fer el 4de7.

3de9fc
3de9 amb folre carregat dels Castellers de la Vila de Gràcia (foto @castellistica)

El primer 3de9 dels borinots

Com ja ha explicat Marc Febrer a la crònica de la festa major de Sant Cugat, els Castellers de Sants han completat el primer castell de 9 del seu curs, una de les novetats del cap de setmana.

3de9f sants
Els Castellers de Sants van estrenar ahir el 3de9f (Foto Carles Paniello)

2de8 amb folre carregat dels Gausacs

2d8fgausacs
2de8 amb folre carregat pels Castellers de Sant Cugat (Foto Carles Paniello)

Els de Sant Cugat confirmen la gran temporada que estan protagonitzant, tot i que el 2de8 amb folre quedarà pendent de descarregar.

4de8 amb l’agulla dels Xiquets de Tarragona

El segon de la història que aconsegueixen descarregar va ser el castell de la tercera ronda a la diada de Sant Pere al Serrallo, que expliquem en aquest enllaç.

4de8p

El Prat, de bateig

Els Castellers del Prat van estrenar ahir camisa i castell en el seu bateig. Per primer cop feien a plaça tres construccions de 6, on destaca l’estrena del 3de6 amb l’agulla. Ho van fer després de completar el 3 i el 4de6.

prat
Primer 3de6 amb l’agulla dels Castellers del Prat (Foto de @cipresoficial)

Primer 4de7 dels Pallagos…

Les dues formacions de la Catalunya Nord estan d’enhorabona. Per una banda els Pallagos van aconseguir la millor actuació de la seva història a l’assolir el 4de7, el primer castell de 7 d’aquesta formació. Van arrodonir-ho amb el 2de6 i el 5de6.

pallagos
…i primer doblet de castells de 7 des del 2002 dels del Riberal

La formació més antiga de les creades a la Catalunya Nord, els Castellers del Riberal, van sumar ahir el 3de7, el primer descarregat en 10 anys. A més, van completar el 4de7, dues construccions que no feien en una mateixa actuació des de l’any 2002. El seu tercer castell va ser el 5de6.

Castells de 8 per Completes de Reus

Els primers que es fan en aquest tret d’inici de la festa major de Reus. Mai s’havien fet construccions de 8 pisos i els Xiquets de Reus van fer-ne els dos bàsics.

Un altre doblet de castells de 8 dels Xicots

Els Xicots de Vilafranca van tornar a completar el quart doblet de castells de 8, aquesta vegada a la diada d’estiu de la Jove de Barcelona. En total ja sumen 10 castells de 8, només amb un intent desmuntat de 4de8 pel mig.

3de8xicots

4de8 carregat dels Capgrossos al Masnou

Per sorprenent, la dada de la darrera ocasió que els va quedar un 4de8 en carregat. Va ser ni més ni menys que un 8 de setembre de l’any 2001. Els Capgrossos no passen per un bon moment però al Masnou van poder sumar el 3de8.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.