El pati d’assaig del local dels Castellers de Barcelona es dirà a partir d’ara pati d’assaig Josep Sala.

10.02.2015

[dropcap]E[/dropcap]ls Castellers de Barcelona van retre homenatge a Josep Sala i Mañé, que fa uns dies va ser guardonat amb el premi trajectòria castellera en la IX Nit de Castells, celebrada a Valls. La colla havia pres la iniciativa ja fa setmanes, però van voler fer-la coincidir amb la diada castellera de Santa Eulàlia, el que ha provocat que els dos reconeixements hagin estat gairebé alhora.

En un acte senzill i emotiu, va ser el mateix Josep Sala -cofundador de la colla l’any 1969 i durant diversos anys cap de colla de la mateixa- qui va descobrir la placa commemorativa, que presidirà una de les parets del pati. La placa destaca les paraules que el mateix Sala va dedicar a la seva colla en els actes del 45è. Aniversari de la fundació, aquest passat 2014. “El reconeixement a la meva trajectòria és fruit de l’esforç casteller col·lectiu. Us vull felicitar a tots i a totes, a la Colla, als d’abans, els d’ara, als que ja no hi són i als del futur. Us estimo

IMG_4433

El local dels vermells es va omplir de castellers actuals de la colla, sobretot dels més joves i de veterans de diverses èpoques, molts d’ells ja inactius, que va donar solemnitat a la iniciativa. L’acte va comptar amb les paraules del cap de colla Jaume Montolio i paraules de record dels excastellers barcelonins Josep Maria Padullès i Pep Ribes.

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here